Uploaded image for project: 'CFEngine Community'
  1. CFEngine Community
  2. CFE-751

Bad IP in the email titles

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done
    • Priority: Medium
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 3.5.1
    • Component/s: Environment Detection
    • Labels:
      None

      Description

      Hi,

      Since we upgraded from 3.4.4 to 3.5.0, all the emails we get from CFEngine show the localhost IP.

      In 3.4.4 we had:
      <pre>
      Subject: community [rabbitmq.prclt.net/10.177.6.232]
      </pre>

      Now (3.5.0) we have:
      <pre>
      Subject: [rabbitmq.prclt.net/127.0.0.1]
      </pre>

      Is there a setting I should change ?

      There is nothing much to do to reproduce it, just let CFEngine send you email reports.
      Here are my settings:
      <pre>
      body executor control
      {
      any::
      splaytime => "5";
      mailto => "$(def.ops_email)";
      mailfrom => "cfengine@$(sys.fqhost)";
      !vagrant::
      smtpserver => "our.smtp.server";
      vagrant::
      smtpserver => "localhost";
      }
      </pre>

      Thanks

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              a10038 jimis (Dimitrios Apostolou)
              Reporter:
              analogue Laurent Raufaste
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Summary Panel