Uploaded image for project: 'Mender'
  1. Mender
  2. MEN-5616

Variable NAME not showing up in DeploymentModal

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done
    • Priority: Medium
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 3.3.0
    • Labels:
    • Sprint:
      MEN Sprint 163
    • Story Points:
      2
    • Backlog:
      yes
    • Days in progress:
      0

      Description

      UX Bug in Hosted Mender: Variable NAME not showing up in DeploymentModal:

      To reproduce:

      Check global settings in hosted mender account:

      if 'mac' is selected you will see 'mac' in the deployment modal view

      BUT if NAME is selected

      the label is changing BUT the values not

      different to DeviceID for example

        Attachments

        1. asasasa.png
          asasasa.png
          45 kB
        2. dsfdsfsfe.png
          dsfdsfsfe.png
          107 kB
        3. ewfrte.png
          ewfrte.png
          105 kB
        4. kyujsd.png
          kyujsd.png
          115 kB
        5. refrwfwd.png
          refrwfwd.png
          35 kB
        6. ukydsdwe.png
          ukydsdwe.png
          62 kB

          Activity

            People

            Assignee:
            mzedel Manuel Zedel
            Reporter:
            lramirez Luis Ramirez
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Zendesk Support